Bedrijfsfotografie/reportage

Bedrijf:

Na een eerste gesprek, maak ik n.a.v. uw wensen een offerte en een werkplan. Na goedkeuring van mijn offerte ga ik aan de slag met het werkplan. U kunt denken aan: (nieuwe) foto's voor websites of folders, foto's voor reclamedoeleinden, personeelsfoto's etc.

Ik heb een uitgebreide ervaring in bedrijfsfotografie: Ik heb o.a. bedrijfsfeesten, werkzaamheden aan de weg, werkzaamheden aan kunstwerken (tunnels, bruggen, viaducten e.d.), productfotografie gedaan.
Voor bedrijfsfotografie kunt u uw wensen kenbaar maken bij mij, dan maak ik een passende offerte voor u.


Reportage (particulieren):

Wilt u een blijvende herinnering aan een speciale dag of gebeurtenis? Bijvoorbeeld een doop, huwelijksjubileum, of vrijgezellenfeest? Dan kunt u er voor kiezen om mij in te huren. Ik maak dan een mooi beeldverslag voor u.
ter indicatie: De prijs is 85,- euro incl. b.t.w. per uur, hierbij zijn alle foto's op groot bestand inbegrepen, Deze zijn licht bewerkt (verscherpt, uitsnede gemaakt, evt. licht geretoucheerd) . Deze prijs is voor de uren dat ik op locatie fotografeer. De tijd die ik nodig heb voor nabewerking zit bij de uurprijs inbegrepen. Minimale afname is 2 uur.
Ook kan ik, indien u wenst, een prachtig album samenstellen, zodat u een blijvende herinnering aan uw prachtige dag heeft. Dit dient u wel bij het reserveren kenbaar te maken.De foto's kunnen door mij gebruikt worden ter promotie van Mea-lux fotografie. Bezwaar hiertegen kunt u schriftelijk melden.