Bedrijfsfotografie/reportage

Bedrijf:

Na een eerste gesprek, maak ik n.a.v. jouw wensen een offerte en een werkplan. Na goedkeuring van mijn offerte ga ik aan de slag met het werkplan. Je kunt denken aan: (nieuwe) foto's voor websites of folders, foto's voor reclamedoeleinden, personeelsfoto's etc.

Ik heb een uitgebreide ervaring in bedrijfsfotografie: Ik heb o.a. bedrijfsfeesten, werkzaamheden aan de weg, werkzaamheden aan kunstwerken (tunnels, bruggen, viaducten e.d.), productfotografie gedaan.
Voor bedrijfsfotografie kunt u uw wensen kenbaar maken bij mij, dan maak ik een offerte.

Reportage (particulieren):
Wilt je een blijvende herinnering aan een speciale dag of gebeurtenis? Bijvoorbeeld een doop, huwelijksjubileum, of vrijgezellenfeest? Dan kunt je er voor kiezen om mij in te huren. Ik maak dan een mooi beeldverslag van deze gebeurtenis.
ter indicatie: De prijs is 85,- euro incl. b.t.w. per uur, hierbij zijn alle foto's op medium resolutie inbegrepen, Deze zijn licht bewerkt (verscherpt, uitsnede gemaakt, evt. licht geretoucheerd) . Deze prijs is voor de uren dat ik op locatie fotografeer. De tijd die ik nodig heb voor selectie en nabewerking zit bij de uurprijs inbegrepen. Minimale afname is 2 uur.
Ook kan ik, indien gewenst, een prachtig album samenstellen, zodat u een blijvende herinnering aan uw prachtige dag heeft. Dit dient u, bij voorkeur, wel bij het reserveren kenbaar te maken.
De foto's kunnen door mij gebruikt worden ter promotie van Mea-lux fotografie. Bezwaar hiertegen kunt je schriftelijk melden.