Referenties

Namens stichting The Passion Drimmelen Petra Kimmel-Steevens, voorzitter
Jodie van Strien van Mea-lux fotografie werkt mee aan The Passion Drimmelen door foto's te maken. De deelnemers, de kruisweg, de filmopnames, alle foto's zijn werkelijk perfect en fantastisch. Daarnaast is Jodie niet alleen creatief maar ook een prettig persoon om mee te werken. Wij zijn blij dat ze onze passie deelt!

Teun en Femke van Bladel
Wij hadden Jodie gevraagd voor onze bruidsrapportage met als locatie Burgh Haamstede omdat we beide gek zijn van zon zee en strand en omdat het voor ons een speciale plek is. De fotoshoot is echt geweldig verlopen, van het begin af aan een ontspannen sfeer wat zich vertaalde naar de foto's. Jodie had erg leuke ideeen, allerlei leuke accesoires om te gebruiken in de foto's en hield ook constant rekening met onze wensen. Gezelligheid voerde de boventoon in de tijd tussendoor, maar tijdens het nemen van de foto's kwam de professionaliteit naar voren. Wij zijn erg blij met onze keuze voor Jodie en we kunnen haar aanraden bij iedereen die nog een fotograaf zoekt.

Evelelien Stolk-legius
De eerste fotoshoot van onze dochter is gemaakt door Jodie. Op een ontspannen, rustige en gezellige manier heeft ze onze dochter prachtig in beeld gebracht. Ook de familiefoto's die wij door Jodie hebben laten maken vielen erg in de smaak. Voor persoonlijke, creatieve en eigentijdse foto's ben je bij Mea-lux aan het juiste adres!

Loes Jansen
De eerste bruidsreportage van Jodie was van onze bruiloft. Fijn om Jodie op zon dag om je heen te hebben en alles uit handen te kunnen geven. Terugkijkend op een fantastische dag met geweldige mooie foto's! Nogmaals dank. Ga vooral zo door!

Angela van der Pluijm
Jodie heeft foto's gemaakt van ons gezinnetje maar ook van ons en het het gezinnetje van mijn zus erbij, omdat opa en oma 40 jaar getrouwd waren, zowel opa en oma als wij zelf waren erg blij met de mooie foto's. Onze kinderen voelden zich aardig op het gemak bij Jodie!!

Gwen van de Waarsenburg
Een foto van de kleinkids van 9,8, 4, en 2 jaar... ga er maar aan staan!
Maar Jodie draait er d'r hand niet voor om. Ze was hartstikke lief voor de kids en deze bleven dus ook allemaal mooi staan en lachen. Met een hele mooie foto als resultaat en tranen bij opa en oma!

Caroline Broeken
Jodie heeft ons helemaal blij gemaakt met een SUPER mooie familiefoto van de kleinkinderen voor de 75ste verjaardag van mijn schoonmoeder. Echt helemaal geweldig!!!

Han Geppaart, pastoraal medewerker
Alle vier kerken van de Vijf Heiligen Parochie bevatten schitterende glas-in-lood-ramen. Op vakkundige wijze zijn deze digitaal vastgelegd door Jodie van Strien. De heldere afbeeldingen kunnen door ons voor meerdere doeleinden worden gebruikt om hun betekenis voor een groter publiek toegankelijk te maken. Jodie Bedankt!

Kitti Lauwen
Jodie heeft foto's gemaakt met de vrijgezellendag van mijn zus.
We hadden s middags een fotoshoot, met als thema : 'dont worry, be hippy'. Jodie heeft voor de nodige attributen gezord en de juiste ontspannen hippy sfeer op de foto vastgelegd. Mede door Jodie zijn de foto's een prachtige herinnering aan deze dag. Mea-lux fotografie is een aanrader voor leuke foto's!

Ben van de Waarsenburg
Jodie heeft ons al een paar keer verrast met zeer mooie foto's van de kleinkinderen. Complimenten voor de mooie samenstellingen.

Sandra van Dongen
Na een zeer geslaagde vriendinnenfotoshoot voor het kinderfeestje van onze dochter, besloten we Jodie ook in de arm te nemen voor onze trouwreportage. We wilden graag foto's nemen op het Stoomschip Rotterdam. We kregen een uur de tijd. Dus dat was wel doorwerken. Maar het ging fantastisch. Jodie heeft prachtige foto's gemaakt. Ze heeft echt oog voor de mooie fotomomentjes. Het was wel een hele tour om op onze trouwdag vanuit Made ook nog even naar Rotterdam te gaan, maar het was het dubbel en dwars waard. Prachtige foto's op een hele bijzondere locatie. Wij zijn er superblij mee. Bedankt, Jodie!!

Natasja Mulder
Mijn dochter wilde graag voor haar 12e verjaardag een fotoshoot samen met haar vriendinnen.
Wij dachten meteen aan Jodie. Het eerste gesprek met Jodie om uit te zoeken wat de wensen waren, was erg ontspannen en gezellig.
Op de dag van de fotoshoot werden de meiden eerst door Jodie en mij opgemaakt. Vervolgens gingen we naar de locatie waar we foto's zouden maken.
Tijdens de fotoshoot was er een gezellige en ontspannen sfeer. Na een paar eerste aanwijzingen van Jodie wisten de meiden daarna precies hoe ze zich als een model moesten gedragen. Dit resulteerde in schitterende foto's. Ook de nazorg was perfect. Binnen een week konden wij de foto's uitdelen aan de modellen in spé! Jodie nogmaals bedankt voor een gezellige dag en schitterende foto's. Ga zo door!