Persoonlijke aanpak

U komt bij mij met een wens of een idee:
Dit kan een mooie wandversiering met foto van uw kinderen zijn… Een bedrijfsreportage voor uw website… Een nieuwe zakelijke profielfoto….
Ik luister naar u, bespreek met u uw wens, en vervolgens vertaal ik die, in samenspraak met u, naar de foto's die hierop aansluiten.

In mijn studio beschik ik over meerdere achtergronden en een diversiteit aan attributen, waarmee ik de juiste sfeer kan maken, een sfeer die bij u past. Voorbeelden vindt u op mijn website (bijv. houten planken, een betonnen muur, maar ook bloemen, of stippen etc). Houdt u van strak of zwart wit, of van ingetogen, dat is ook geen probleem, er is van alles mogelijk.

Ook als u een wens of idee heeft wat niet op mijn website vermeld staat, is het bespreekbaar. Denkt u bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest, reportage van uw feestdag, speciale wens voor website of bedrijf, aarzel niet en neem gerust contact op met mij!

Mijn speciale aandacht ligt bij het fotograferen van Newborns. De eerste tijd van een klein kindje gaat zo snel voorbij… Het is geweldig om uw kindje in deze mooie periode vast te mogen leggen.
Het fotograferen van newborns behoeft een speciale aanpak. Bent u zwanger en wilt u graag een prachtige herinnering aan uw pasgeboren baby, neem dan al tijdens de zwangerschap contact met mij op. Ik informeer u graag over mijn werkwijze.

graag tot ziens!

Jodie van Strien-Bakkers