Persoonlijke aanpak

Je komt bij mij met een wens of een idee:
Dit kan een mooie wandversiering met foto van je kinderen zijn, een bedrijfsreportage voor je website, nieuwe zakelijke profielfoto, of je wilt jullie trouwdag mooi vast laten leggen….etc...
Ik luister, bespreek met jullie wens, en vervolgens vertaal ik die, in samenspraak met jullie, naar de foto's die hierop aansluiten.

In mijn studio beschik ik over meerdere achtergronden en een diversiteit aan attributen, waarmee ik de juiste sfeer kan maken, een sfeer die bij jóú past en die jóú aanpreekt. Voorbeelden vind je op mijn website (bijv. houten planken, een betonnen muur, maar ook bloemen, of stippen etc). Hou je van strak of zwart wit, of van ingetogen, dat is ook geen probleem, er is van alles mogelijk.

Ook als je een wens of idee heeft dat niet op mijn website vermeld staat, is het bespreekbaar. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest, reportage van een feestdag, speciale wens voor website of bedrijf, aarzel niet en neem gerust contact op met mij!

Het fotograferen van newborns behoeft een speciale aanpak. Bent je zwanger en wil je graag een prachtige herinnering aan je pasgeboren baby, neem dan, bij voorkeur, al tijdens de zwangerschap contact met mij op. Ik informeer je graag over mijn werkwijze en de verschillende mogelijkheden.

Graag tot ziens!

Jodie van Strien-Bakkers